Uit de nieuwste catalogus van Antiquariaat Fokas Holthuis

23 CAMPERT, Remco ’19 maart 2008′. Originele fotokopie van typoscript. 29,7 x 21,0 cm. Eén blad. Alleen recto. Met handgeschreven titel, correctie en begeleidend schrijven. Met originele envelop.
€ 60
* Fotokopie van het ontroerende gedicht (‘Ach Hugo blijf bij ons’) dat Campert voorlas op de afscheidsplechtigheid van Hugo Claus in de Antwerpse Bourlaschouwburg op 29 maart 2008. Uit de door Campert op de fotokopie geschreven regels blijkt dat de dichter het een week later aan een kennis toestuurde (‘hierboven de gevraagde kopie’).

rechterschoenen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24 CAMPERT, Remco Rechterschoenen. (Met een originele, genummerde en gesigneerde ets door Charles Hofman). Vila Pouca da Beira, [Charles Hofman], 1992. Ingenaaid met omslag. (10) p. Gedrukt bij Tipografia Viseense in een oplage van slechts 20 door de dichter gesigneerde exemplaren. 1e druk.
€ 325
* Eerste aflevering van de serie O Herlado Oliveirense. Nooit voor de handel bestemde privé-uitgave.

25 CAMPERT, Remco Voorgevoelens. (Bergeyk), De Ploeg, [1996]. Ingenaaid met stofomslag. 32 p. 1e druk.
€ 50
* Exemplaar met handgeschreven, gesigneerde, aforistische aantekening van de auteur op de Franse titel: ”Schrijven… dan moet de/ omgeving zo vertrouwd zijn als/ mijn broekzak’/ Remco Campert/ Amsterdam/ 8.8.2012′. Relatiegeschenk. Niet in de handel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s